head påskbord

PB gr

Sill

  • Inlagd sill
  • Senapssill
  • Skagensill

Fisk

  • Gravad lax med citron och dill
  • Smörgåstårta med laxröra
  • Skagenröra
  • Ugnsbakad lax med kall citronsås

Ägg

  • Olika garnerade ägghalvor
  • Omelett med räkstuvning
  • Omelett med sparris

Kött

  • Köttbullar
  • Prinskorv
  • Lammracks med vitlök, tomat och citron

Kallskuret

  • Lammkorv från Åkes slakteri
  • Påskskinka
  • Rökt lammfiol från Åkes Slakteri

Annat varmt

  • Potatis
  • Janssons Frestelse
  • Spenatgratäng med ingefära
  • Ugnsrostade rödbetor med fetaost och bacon

Sallad

  • Vårsallad
  • Tomatsallad
  • Morotsallad
  • Legymsallad med skinka

Bröd

  • Tolvsbolimpa
  • Baguette
  • Fröbröd
  • Hårdbröd
  • ‘Smörlamm’ med örtsmör och krasse

Ost

  • Brieost
  • Ädelost
  • Hemlagad Färskost med vitlök och örter
  • Danish Blue
  • Kex

Dessert

  • Citronfrommage
  • Påskgul pannacotta med hallonsås
  • Äpplehallon crumblepaj med grädde
  • Äppelpaj
  • Kaffe
  • Påskägg och Påskskum

Tider & Priser 2016

.
Du kan välja starttid mellan angivna tider
Fredag och Lördag startar sista sittning alltså kl 18.00 och söndag kl 16.00.
Bokar du lite senare på eftermiddag då behöver ni inte vara oroligt att vi kommer att stänga. Det gör vi inte förrann alla gästar är klara och nöjda.
Men, boka bord i tid! Det brukar gå väldigt snabbt med bokningar på fredag och lördag, söndag och måndag brukar det vara lite lugnare.

.
Fre 25 mars 12.00-18.00
Lör 26 mars 12.00-20.00 fullbokad 12.00 & 13.00 & 14.00
Sön 27 mars 12.00-17.00
Vuxna: 380:- per person
Barn 4-13: Ålder x 15:-
.
Mändag 28 mars
Påsklunch 12.00 -15.00
(urval av rätterna)250:-
Barn 4-13: Ålder x 12:-
.
Boka tid när det passar dig!
Ring: 0240-650200

BESTÄLLNINGS FORMULÄR PÅSKBORD

.





Datum Påskbord

.

antal vuxna

antal barn under 14 år



meddelande

Tack så mycket, nu kan du skicka formuläret.

Påskliljor

Fjäril