head ata kvällstid höst

höst gr

RESTAURANGENS ALLMÄNNA ÖPPETTIDER

KVÄLLSTID

från 30 september tom 11 november 2017.

boka bord

Säsongens kvällsbuffé:

VILT – SKOG & SKÖRD lördag 18.00

-övrigt tid kan vi ta emot gruppbeställningar-

VB gr

Viltbuffé:

Njut av ett trevligt höstbuffé, allt från skog, vilt och skörd
Pris:  420:-

 

På buffén:

Soppa, bröd och ost
jordärtskock soppa – fröbröd – tolvsbolimpa med aprikos och nötter – smör – cheddarost
Sallad och varma vegetariska rätter
höstsallad med vitkål, ruccola, anis, fröer och hasselnötter – morotsallad med honungsdressing
varma rödbetor med päron och grillad getost – rotfrukter – kantareller – oliver
Kallskuret med höstiga tillbehör
rökt lamm från Åkes Slakteri – viltpaté – tjälknöl på älg
svartvinbärssylt med timjan och rosmarin – pumpachutney – rabarberchutney
syltade kantareller – saltgurka
Varmrätter
potatis – vildsvinsfilé – gryta på älg – hjortfilé med rödvinsås
röding från jämtland med nötter och kall pepparrotsås
Ost och kex
kex i olika sorter – brieost – cheddarost – kryddost
hemlagade marmelader
Söt efterrätt
mandelskorpor – kladdkaka – varm äppelpaj med rödbetor
Att dricka
svartvinbärssaft med lingon – varm äppeldryck med ingefära
kaffe

och baren är öppet såklart

ÄR NI MED FLER? NÅGOT ATT FIRA?

vi fixar efter förbeställning

tisdag t.o.m. fredagkväll

och lordagskväll när vi inte har bokningar till vår säsongensbuffé

KvM gr

Kvällens Middag 
minimum 10 personer. Pris: 300:-

Fredagskväll gäller min 2 personer om köket är redan öppet till hotellgäster.

 

KvB gr

Kvällsbuffé
minimum 10 personer. Pris: 250:-

FM gr
Festlig Middag
minimum 10 personer. Pris: 450:-

FB gr
Festbuffén serveras även dagtid:

Lördag och söndag mellan 12.30 – 15.30.
minimum 6 personer. Pris: 300:-
Barnpris 4 tom 13 år: Barnets ålder x 15:-
.
Övrig tid gäller ett minimum av 10 personer. Pris: 380:-
.

Vill du fira någon och komma med hela släkten?
Vill du bara koppla av och njuta god mat med goda vänner?
Vår stora Festbuffé är special designad till er!
Vi dukar bordet med vita dukar och linneservetter.

Festbuffé består av

Förrätter:
Gräddsoppa (till exempel spenat- eller paprikasoppa)
Garnerad sallad och skagenröra med toast.
Olika tillbehör: baguette och tolvsbolimpa, smör, ostar, chark från Åkes Slakteri
Varmrätter:
Potatis och vegetarisk grönsaksrätt
Och sen kan du välja två varmrätter:
  • Nötkött med rödvinsås (entrecote eller högrev)(Oxfilé merpris 20:-)
  • Fläskfilé med svampsås
  • Ugnsbakad lax med kall citronsås
  • Marinerad torskfilé med örtsås
  • Kycklingfilé med tacosås
Efterrätt och kaffe: Välj:
  • Princesstårta (från konditoriet Mitt i Smeten Smedjebacken) med gratuleringstext, t.ex. Grattis 80 år
  • Budapesttårta (från konditoriet Mitt i Smeten Smedjebacken)
  • Dessertbuffé: Chokladmousse & Citron-lingonmousse & Fruktsallad

RM gr
Rustik Middag
minimum 8 personer Pris: 400:-

Ett roligt, informellt middagsalternativ till grupper!

Ni samlas runt ett stort bord
På bordet står stora fat, kocksknivar och skärbrädor.
Skär av och hjälp varandra att dela maten. Hel lammstek,
ugnsbakad hel kyckling mm. klyftpotatis, sallad och såser.
Glasstårta som efterrätt. Njut som ’en burgundier’!

KVÄLLSTID
Allmänna öppettider

Höst kl
1 okt – 12 nov

Viltbuffé 380:-, lördag – 18.00

KVÄLLSTID

Allmänna öppettider
Året Runt

julbord kl
från 20 nov tom 24 dec
Julbord & Grötlunch

vinter kl
januari – februari – mars

öppnar vi endast efter förbeställning

vår kl
från Påsk till Midsommar

Vårens Primörer lördag -18.00

sommar kl
från Midsommar till mitten av augusti
Sommarkvällsbuffé

onsdag – lördag 18.00

BESTÄLLNINGS FORMULÄR VILTBUFFÉ






Datum Viltbuffé
420:- per person


.

antal vuxna

antal barn under 14 år



meddelande

Tack så mycket, nu kan du skicka formuläret.

DAGTID
Allmänna öppettider

Höst kl
29 aug – 15 nov

Lunchbuffé 250:-, Fika, Glass
lördag – söndag 12.00 – 15.00

LB kl

vi kan servera efter förbeställning:

LB plus

HT kl

FB kl