Header image

När det är dags att äta

I vårt charmiga restaurang i gamla ladugården dukar vi upp till en romantisk måltid med mycket levande ljus och blommor som matchar brudbuketten.

Vad ingår i priset?

Vi bestämmer tillsammans med er hur vi inredar restaurangen, många bordsplaceringar är möjliga. Ni kan få en fil med ritningar som hjälper till att planera.
Till dukningen användar vi vitta bordsdukar samt vita stolöverdrag. Vi vikar vita tygg servetter, dukar fint glas och porslin. Allt detta ingår i priset.
Ofta vill brudparet eller deras anhöriga själva förbereda bordsdekorering som blommor och ljus, så detta ingår inte i priset.
Vi har en bröllopsbåge och fina silverdekorerade eller messing kandalaber som ni gärna får använda utan extra kostnad.
Sen kan vi iordningställa alla dekorationer enligt era önskemål, eller om ni så önskar, kan någon/några ur bröllopssällskapet göra det.
Ni har restaurangen för er själva. Ingen extra lokalhyra tillkommer. Vi gör en offert.

Middag

Priser kan variera (inredningsönskemål, gruppstorlek och matval).
Tre Rätters Middag pris mellan 525:- och 650:- / pers.
Två Rätters Middag pris mellan 450:- och 575:- / pers

Buffé

Priser till buffén ligger mellan 400:- och 500:- / pers

Efter maten

Kaffe och tårta 80:- /pers
Kaffe samt servering av egen tårta 35:- /pers
Avec 4 cl  
Baileys, Cointreaux, Konjak, Whiskey 60:- /glas

Middag Menyval

Vi gör gärna upp ett skräddarsytt meny till er! Om så önskas kommer vi med förslag.
En provsmakningsmiddag under förberedningstiden kan vara ett roligt sätt att komma till rätt val.

Förrätter
Till förätt kan vi göra allt från det traditionella ‘Toast Skagen (a la Tolvsbo)’ till ‘Rökt Lammfiol med grapefrukt och färska fikon’.
Bara fantasien sätter gränserna.

Varmrätter
Till varmrätt kan ni välja fina köttfiléer (ox, kalv, ren, hjort mm), fisk eller en vegetarisk alternativ, sen en potatisrätt, fin sås och grönsaksgarintyr.

Efterrätter
‘Panacotta’, ‘Chokladmousse’, ‘Basilikamarinerade jordgubbar med vitchokladmousse’ eller varför inte en ‘Grand Dessert’ är bara några möjligheter.
Ni väljer vad ni önskar er.

Buffé
Vi kan naturligt också duka upp en fin upplagd buffé, sammanställt efter ert önskemål, med eller utan tema (medelhavs, skåldjursbuffé m.m.). En buffé middag är mer informellt eftersom gästerna går själva runt för att plocka maten.